Volt olyan vivás műsorvezető, akire már nem is emlékszel - Android

Volt olyan vivás műsorvezető, akire már nem is emlékszel - Android

Nosztalgiázzunk kicsit, nézzük meg, kik dolgoztak a tévénél, és hol tartanak most.

Hogy mi az, ami lassan már két éve nem létezik? Hát a Viva TV. Itthon és Németországban is 2018 végén szűnt meg a csatorna, ami Magyarországon egy ideig Viva+ néven futott, elődje pedig még a ’90-es évek végén a Z+ volt. A zenecsatorna három generációnyi műsorvezetőt tolt ki magából, a legtöbben még ma is ezzel foglalkoznak, de most nyilván nem Lilura meg Sebestyén Balázsra fogunk rácsodálkozni.

Az első generáció

Inkább arra csodálkozunk rá, hogy az 1997 júniusában induló Z+-on az első klip amit leadtak, Kovács ÁkosIlyenek voltunk”-ja volt. Vagy arra, hogy Sebestyén Balázs már akkor egy helyen dolgozott Vadon Jánossal, ugyanis utóbbi is műsorvezető volt a Z+-nál 1997 és 1999 között. Sőt, a csatornánál volt Nagy Sándor is Alex néven, na meg Rákay Philip – születési nevén egyébként Kálmán –, aki aztán a Fidesz tanácsadója lett, majd a közmédia egyik vezetője, és zsűrizett is egy kicsit A Dalban.

Kovalcsik Ildikó, vagyis Lilu csak 1999-ben érkezett, addig a csatornánál a Zsu néven futó Nyul Zsuzsa volt a női műsorvezető.

Utóbbi pár éve az Ozone-on vezetett egy műsort, de csak a hangját adta hozzá, így képet sajnos nem tudunk róla mutatni. Azt megelőzően viszont a FEM3-on ő csinálta a Menta Trend című műsort, akkor így nézett ki.

Fotó: TV2

És ki az, aki soha nem jutna eszedbe, mint régi vivás műsorvezető? Hát Gyárfás Dorka. Ő 2000 és 2002 között dolgozott a csatornánál, most pedig a WMN egyik felelős szerkesztője. A WMN-re pár éve írt is erről az időszakról egy cikket, amihez régi fotókat is mellékelt, már csak ezért érdemes kattintani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by wmnmagazin (@wmnmagazin) on Mar 22, 2018 at 12:57pm PDT