Egy vagyont költött az élő Barbie, hogy a legtöbbet plasztikázott nő lehessen - Android

Egy vagyont költött az élő Barbie, hogy a legtöbbet plasztikázott nő lehessen - Android

A londoni nő megszállottan küzd az öregedés ellen.

Rachel Evans élete eddigi 48 éve során 105 plasztikai műtétet végeztetett magán. A londoni anya szeretné, ha arca is olyan fiatalos lenne, mint a teste, ám mivel az „arcát nem tudja konditeremben edzeni”, igen gyakran veti magát alá szépészeti beavatkozásoknak.

Tizenhárom éve kezdte el a sorozatot, és mivel több, mint száz plasztikázáson van túl, helyhiány miatt fel sem tudjuk sorolni az összeset, de a listán szerepel mellnagyobbítás és botox éppúgy, mint szem-, orr- és állplasztika, valamint ajakfeltöltés.

A legutóbbi beavatkozás egy műtéti metszés nélküli arcplasztika volt, amelyért 500 fontot (180 ezer forint) fizetett; a 13 esztendő alatt összesen 32 ezer fontot (11,5 millió) forint költött ilyen célra.

A sok vágás és szúrás egyáltalán nem zavarja, hiszen kiváló a fájdalomtűrő képessége, és villámgyorsan behegednek a műtéti sebei. Idén eddig hatszor módosítottak a testén, és még egy beavatkozást tervez, de utána sem áll le. Sőt: a Sun brit bulvárlapnak elmondta, hogy mivel vészesen közeleg az 50. születésnapja, még a kerek évszámig rengeteg plasztikázás vár rá.

Rachel célja: élő Barbie babaként, a legtöbbet plasztikázott nőként élni – és természetesen megállítani az öregedés folyamatát.