Demcsák Zsuzsa - kisebbségi komplexust okozok a férfiakban - Android

Demcsák Zsuzsa - kisebbségi komplexust okozok a férfiakban - Android

A volt műsorvezető arról is beszélt, hogy ha lehetősége lenne rá, újra férjhez menne.

Demcsák Zsuzsa interjút adott a Story magazinnak, pontosabban Ábel Anitának, legalábbis ő kérdezgette a volt műsorvezetőt a lap nevében. Az interjúból kiderül, hogy Demcsák ha röviden be kéne most mutatkoznia valakinek, mindössze annyit árulna el magáról, hogy 39 éves és van két gyereke, akiknek mindent alárendel, utóbbit pedig egy asztrológiai sorselemzésből sikerült kiderítenie.

Demcsák arról is beszélt Ábel Anitának, hogy az utóbbi időszakban nem feltétlenül kér már segítséget senkitől, és tart tőle, hogy nem talál majd maga mellé senkit:

Elfelejtettem gyengének lenni, nem szeretem, hogy elfelejtettem segítséget kérni. Bármi van, azt mindig magam akarom megoldani. (…) A női oldalról felejtettem el gyengének lenni. Szerinted milyen férfinak kell lenni ahhoz, hogy aki ezt képes úgy felfogni, hogy ő mégis többet tud és akar nekem nyújtani, mint amilyen én vagyok. Mindig azt szokták mondani, hogy kisebbségi komplexusokat okozok bennük.

Demcsák beszélt arról is, hogy ha lehetősége lenne rá, újra férjhez menne. Hogy kivel tervezné a házasságot, azt nem mondta el, de úgy tudni, hogy jelenleg van párkapcsolata.

Image: 73692373, A Nagy Duett - Sztárpárok 2016. /műterem-studió/ Fotó: TV2 / Nánási Pál, Place: Budapest, Hungary, License: Rights managed, Model Release: No or not aplicable, Property Release: Yes, Credit: smagpictures.com
Demcsák Zsuzsa feltűnt az RTL-en
Szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt mondott fel a TV2-nél.

Kiemelt kép: Demcsák Zsuzsa/Instagram

17/05/2018 05:53 AM